Klímaszerelés Veszprém megye: válassza a Veszprémklímát!

Veszprém város 50 km-es körzetében ingyenesen vállalom a helyszíni felmérést, valamint az árajánlat megírását és átadását!

A helyszíni felmérés minden esetben előre egyeztetett időpontban történik, amikor Önnek a leginkább megfelelő.

Ezután az Ön igényeinek megfelelően email-ben, vagy személyesen átadom a felmérés alapján készített árajánlatot, mely minden klímaszereléssel kapcsolatos díjat tartalmaz! Nincsenek rejtett költségek!

Mi a teendő, ha messzebb lakik?

Távolabbra eső cím esetben a helyszíni kiszállás díja minden esetben megbeszélés tárgyát képezi, mely főleg a távolság függvénye.

Azonban, ha a klímaszereléssel engem bíz meg, a kiszállás díja levonásra kerül a klíma beszerelésének végösszegéből!

Gyors és precíz klímaszerelés Veszprém megyében

Az árajánlat elfogadása és a megbízás létrejötte után, Önnel egyeztetve, megbeszélt időpontban beszerelem otthonába, irodájába az Ön által kiválasztott klímaberendezést.

A klímaszerelés pontos menetéről ITT olvashat részletesen, ha pedig bővebb információra lenne szüksége a klíma kiválasztásával kapcsolatban, ajánlom a Klímaszerelés, illetve Klímatechnika menüponjainkat, melyekben számos hasznos tudnivalót talál!

Kérem kérjen egyedi árajánlatot az alábbi telefonszámon, vagy e-mail-ben: Hóbor Péter 0670/213-4898, vagy az info@veszpremklima.hu e-mail címen.

 

4.9/5 - (279 szavazat)