6 thoughts on “Referenciák

 1. Novák László says:

  Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, precízen, tisztán szerelnek és mindezt jó áron. A mai világban sajnos ritka ilyen céget találni.

 2. Farkas László says:

  Nagyon korrekt, pontos, precíz szakember! A megbeszélt időpontban pontosan találkozunk. Az általa kínált klíma berendezés nagyon jó minőségű, korszerű berendezés volt, amit versenyképes áron adott el részemre. Az elvégzett munka minden fázisa precízen megtörtént. Mindenkinek csak ajánlani tudom Pétert!

 3. Kovács Attila says:

  Péter már a 3. klímát szerelte fel nálunk, és egy régebbi klímánkat is áthelyeztettük vele. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, a hozzáállása, segítőkészsége példaértékű. Alapos igényfelmérés után tett javaslatot a klímaberendezések típusára, a választással azóta is elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 4. Auerbach Istvan says:

  Precíz,gyors és szakszerű szakemberek.Ami még nagyon pozitív és ritka,hogy tisztán dolgoznak,ügyelnek mindenre.

 5. Csongor says:

  Előzékeny, pontos és precíz munkavégzést kaptam, minden tekintetben elégedett vagyok. Ajánlom mindenkinek aki klímát szeretne szereltetni a lakásába.

 6. Rábai Péter says:

  Nagyon sok szakemberrel dolgoztattam már,de ilyen pontos ,szakmailag felkészült és az igényeink szerint dolgozó, udvarias segítőkész csapattal nagyon ritkán találkoztam. Ha megbízható, korrekt és szimpatikus partnert keres akkor csak Őket tudom ajánlani!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5/5 - (453 szavazat)